Forside    Om Stoleræs DM    Regler og Betingelser     Sponsorer    Presse    WebTV            Login

Sponsor 2017


Ønsker dit firma en fremtrædende plads på Stoleræs DM hjemmesiden, på Valby Bakke i de danske medier, hos vores samarbejdspartnere og på vores egne netmedier, så kontakt os, og hør mere om hovedsponsorater.


SPONSORTEAMS SE HER


Kontakt:

Thomas Leonardo Pedersen

Filmbyen 14

2650 Hvidovre

+45 31505010

thomas@nntv.dk

Uden sponsorer var der ikke noget Stoleræs DM


Når det handler om økonomi, materialer, transport, stole, tilbehør og mandskab, så er sponsorerne helt nødvendige.
Vi vil især fremhæve Office2go, som med sit hovedsponsorat og den massive indsats i tilrettelæggelse og afvikling, bidrager med uvurderlig hjælp.

Men det er jo i detaljen at succeseen ligger, og vores sponsorer bidrager med specialhjul, lydanlæg, underholdning, skilte, transport af høballer og et lækkert hop, så vi kan få maksimalt action.

Vi sætter pris på sponsorerne, og vi håber I vil tjekke deres produkter og services ud.
Her nedenfor lister vi dem, og via deres logo og links kan du se om det måske er dem du skal benytte til dit næste indkøb af ....You name it :-)
Stoleręs--medieomtale-1500-bred
Office2go-logo-stor

Office2go
Office2go leverer danske og tyske kvalitetsmøbler til IKEA priser


Office2go udspringer af idéen om, at det skal være enkelt og billigt at etablere nyt kontor eller udvide med en ekstra arbejdsplads. Vi har et nøje udvalgt kontormøbel sortiment, som matcher behovet i de fleste mindre virksomheder både indretnings- og prismæssigt, og vores hjemmeside er designet, så det er nemt for vores kunder at finde den rigtige kontorløsning.


Se mere HER

frederiksberg kommune logo

Frederiksberg Kommune


Frederiksberg kommune støtter op om Stoleræs DM, med vejlukning, logistik og busomlægning, samt omtale af eventen i forbindelse med Frederiksbergdage, som afvikles samtidig med Stoleræs DM.www.frederiksberg.dk

Herrmann & Fischer


Herrmann & Fischer er dit grafiske hus.Vi har ingen begrænsninger! Vi kan kort og godt levere alt, hvad du har brug for, inden for tryksager, print, grafik, foto, web, udstillingsmateriale, lager og logistik. Og tilmed i en kvalitet, som intet lader tilbage at ønske.

Herrmann & Fischer er et veletableret brand, som har serviceret vores kunder siden 1975. Men vi kunne ikke drømme om at hvile på laurbærene!Vi udvikler hele tiden vores ydelser i takt med markedets krav til et grafisk hus. Vores kreative sind står aldrig stille, og vi er ikke bange for at påtage os opgaver, som udfordrer alle medarbejdere, metoder og teknologier. Så giver vi den bare en ekstra skalle for at give vores kunder den bedst tænkelige oplevelse.Hos os er du tryg.”


www.hogf.dk

Red Bull

DJ, energidrik, telts og god sparring

Red Bull har været med som Stoleræs DM sponsor, lige siden vi startede.
Nogle cool gutter og gutinder, som giver den fuld skrue.

Vi glæder os over samarbejdet.

VideoTool logo
VideoTool
WebTV station, livestreaming og CMS til hele portalen

VideoTool har en suveræn WebTV løsning, som samtidig har et super smart CMS, som vi benytter til at lave hele Stoleræs DM portalen og WebTV stationen med.
Gode folk derinde, som altid er klar med en hjælpende hånd og noget fedt design.

Freetrailer


Freetrailer ApS' mission er at etablere og udbygge et marked for udlån af trailere hvor brugere af traileregratis kan leje en trailer for en dag, og hvor trailerudlejere får eksponeret deres virksomhed, flere kundebesøg samt mulighed forøget salg.


www.freetrailer.dk

Kontakt


Thomas Leonardo Pedersen


NNTV ApS

Filmbyen 14

2650 Hvidovre

Telefon: 31505010

thomas@nntv.dk

www.nntv.dk


NNTV står for konceptudvikling, videoproduktion, markedsføring og pressekontakt. 

NNTV har samtidig lagt CMS, design og udvikling til hjemmeside og WebTV løsning.


Powered by: www.videotool.dk

Sponsorer:


Stoleræs DM´s hovedsponsor Office2go, fungerer ikke bare som sponsor, men bidrager til udviklingen og afviklingen af Stoleræs, med uvurderlig sparring, tid og mandskab.


Office2Go står for kvalitet og nytænkning.

Kig forbi Office2go´s hjemmeside, og se om de ikke - ud over spændende kreative tanker om kontorindretning, har nogle kontormøbler, som passer til netop dit behov.


Se mere om sponsorer og samarbejdspartnere her

Tak til:


Frederiksberg kommune

Uden kommunen og deres søde og innovative medarbejdere og ledelse, ville Stoleræs DM blive afviklet på en snoldet lille villavej, og ikke på Danmarks mest ikoniske bakke.

Vi takker for det gode samarbejde.


Tak til frivillige, som hvert år stiller op, slæber, underholder og sørger for sikkerhed og oprydning. Uden jer havde det bare været SÅ SVÆRT at få det hele til at rulle.


Tak til vores sponsorer og samarbejdspartnere, som stiller med teknisk isenkram, hop, skilte, transport, udstyr og økonomisk bidrag mm. Vi er meget taknemmelige for jeres bidrag.


Tak til RedBull, som hvert år har bidraget med isenkram, DJ, telt og energidrikke til deltagere og crew


Og sidst men ikke mindst, TAK TIL DELTAGERNE, som sætter liv og lemmer på spil, og hvert år er med til at skabe et fantastisk show i tilknytning til konkurrencen.

Udklædningerne er kreative og fantastiske. Keep up the crazy spirit:-)